Saturday, October 30, 2010

PENANG SUDAH ADA URA-URA MAHU TUNTUT MERDEKAAnwar aljubburi ( nama ini asalnya dipanggail oleh Mat Sabu PAS waktu Anwar dalam UMNO). telah berjanji pada Lim Guan Eng kominis jika pakatan memerintah Penang kasi autonomi mungkin terus merdeka.

Lee Kuan Yew berulang alek ke Penang mengajar LGE dan DAP cara memerintah sendiri. Mula-mula LKY ajar Lim Guan Eng macamana nak minimise orang melayu  PP.

Orang PAS dan PKR sokong PP merdeka sampai selit dalam khutbah agungkan LGE.  DAP umpan rm100 pada melayu supaya jangan bising DAP ambil tanah melayu. Melayu bising dan pulang semula duit haram. LGE buka fail kertas hitam senarai melayu yang perlu dipinggirkan.

DENGAR SINI GUA MAHU CAKAP.

hEY... Guan Eng lu ingat itu tanah lu punya nenek moyang hantu punya ka. Lu ingat apa barang semua boleh bikin sama melayu ka?.

Lu mau angkat itu penang jadi lu punya babi bapak lu tatak takut pelang sama askar ka?. Itu penang satu bom gua campak sudah tenggelam tau ka?. Bagus lu kasi keluar itu melayu semua senang gua mau bom itu pulau.

Bila itu bom sudah letup komtar ada jatuh semua lu punya opek semua habis maa. !. Itu pulau tinggal jambatan saja tau ka?. Kalau itu pulau sudah tenggelam laut satu sen pun lu tak dapat tau. Lu punya hantu kacau sana sini gua kasi bomoh masuk itu botol tau ka?.

Wah.. lu manyiak sedap tipu sama itu olang tua kelantan maa. Itu olang tua sudah pusing kepala sekarang maa. Anwar kasi tipu lu pun tipu itu olang tua sudah jadi selupa itu kambing maaa...

Guan Eng, lu sudah duduk atas lu tau sekarang macam mana ini Malaysia maa.
Bukan senang perintah punyia. Ini Malaysia tak suka kominis stail perintah maa. Lu buat itu macam lu jadi taugey laa..

Lebih baik lu angkat gaji bulan-bulan main amoy maa. Kepala tatak pening maa. Gua tau lu suka main amoy singapore sana maa.

2 comments:

 1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
   (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))   Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

   Delete

Related Posts with Thumbnails