Saturday, October 9, 2010

DAPig KEMPEN ANTI UTUSAN MALAYSIALim Guan Eng sibuk kempen anti  Utusan Malaysia.  Mereka marah kerana Utusan selalu melapurkan  tindak tanduk mereka yang menzalimi orang melayu.
Hei Lim Guan Eng dengar sini gua mau cakap
Lu kempen itu jangan baca Utusan Malaysia bikin apa?. Lu anti bahasa malaysia ka? Lu tau tak lu lagi kempen ini tak mau baca Utusan Malaysia lagi ramai orang melayu kasi beli tau. Lu betul-betul jahatlah.
Itu Utusan Malaysia lapur lu punya barang bikin sama itu melayu Pulau Pinang betul ma? Ini Utusan Malaysia cakap benar punyea.  Lu tak boleh sorok lu punyea jahat  ma !.
Lu kasi itu wang judi sama islam punyea orang apa hat ?. Kalau itu maciam lu kasi itu lacun tikus lagi baik. Kasi dia orang mati lu lagi senang ma. Lu tinggal lu punya mini sama anak kasi undi sama lu lagi senang mau menang ma.
Lu sama anWAR pun sama ma.  Itu anWAR marah sama ini Utusan kerana lapur dia punya cerita mahkamah dia ada hantam itu jantan ma.  Apa bikin dia hantam itu yantan? Pompuan punya olang sudah habek ka?. Haiyaa.. dia manyak suka itu kunyit punya hat ma.
Haiyaa.. lu tak habis bikin kaciau. Hali-hali ingat mau cerita ini politik. Itu hali lu hantam itu office punya olang apa hat?. Lu kasi runtuh itu melayu punya jual makan ikan punya tempat apa hat?. Lu manyak kaciau ma?.
Lu kasi pusing itu kepala olang tua Kelantan bikin apa ma?. Itu olang tua manyiak pusing sekarang ma. Lu kasi apa candu sama dia ma?. Lu kasi candu lagi dia punya otak rosak ma. Gua manyiak heran lu kaciau itu tua punyea olang. Kasi dia rehat ma. Tun Mahathir lagi tua sama dia sudah lama rehat ma.
Hey LiGeng,   Lu jadi itu CM ma.. apa hat itu  air dulu BN ada perintah manyak untung, sekarang lu perintah manyak  rugi ma. Itu hasil manyak kulang tapi lu punya gaji manyak naik ma. Haiyya.. Ini macam bangkrap itu negeri ma.
Lu kasi kurang sikit lu punya jahat boleh ka? Kasi baik sikit lu punya hati boleh ka? Haiyya.. maciam-maciam. Ini bintang tiga lu punyia nenek ka?. Haiyya lu kaciau ma.
Tuan-tuan sekelian marilah sama-sama kita menyokong Utusan Malaysia.  Belilah dan bacalah Utusan Malaysia sebagai pilihan pertama kita. Kita baca surat khabar lain online cukuplah. Utusan Malaysia berjuang untuk kebenaran. Kita berada dipihak yang benar.

3 comments:

 1. manyiak shok ini amoi balang baik oooo!!! gua hantam manyiak kali oooo111

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
   (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))   Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

   Delete
 2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails