Wednesday, November 10, 2010

RASUAH- ROMBONGAN EXCO KERAJAAN KE AUSTRALIAKetua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng 'baran' bila didakwa  oleh Datuk Dr.Hilmi Yahya ( BN Teluk Bahang ) rombongan keAstralia  baru-baru ini ditaja oleh syarikat Pemaju ketika membahaskan belanjawan kerajaan Pulau Pinang  pada 8-11-10 ( Isnin).

Bukan Lim Guan saja menyerang Dr Hilmi,  beberapa orang exco lain spontan minta bukti.  Lim Guan Eng dan rakan Exconya cepat latah kerana mereka ingat perbuatan keji mereka orang kampung tak tahu. Walaupun DAP dakwa mereka bersih semasa belum dapat perintah negeri, sekarang DAP sibuk dengan rasuah belaka.

Ahli perniagaan itu kadang-kadang bukan bertujuan memecahkan rahsia tetapi dalam perbualan dikedai kopi mereka bercerita dengan rakan-rakannya. Jika pengarah syarikat tidak bercerita, pegawai-pegawai nya bercerita. akhirnya sampai ketelinga Datuk Dr. Hilmy.  Dengan itu DAP. Tak ada burong hinggap pada ranting macam mana daun bergoyang.

LIM GUAN ENG, INI GUA MAU CAKAP

Wa.. lu culi ayam juga maa.  Lu pun angkat rasuah juga ma. Wa lu Penang manyak susah sekarang lu pergi sana  juga ka?.  Apa hat ? Itu PKR, Pas dan DAP apa.?.

Lu pun angkat itu rasuah bukan?  Tak apa lu tatak cakap pun kampung punya olang tau habek. Tak boleh itu sembunyi lagi tau ka? Baik lu cakap telus-telang berapa lu angkat itu wang ?. Apa hat sikalang itu  ekonomi kurang baik lu mau pergi sana juga ?

Guan Eng, Apa hat lu manyiak kuat rasuah ?. Lu jangan tipu rakyat la. Ini jam internet sudah celita lu punya hat.  Haiyyaa.. Lu bodo Guan Eng buat apa barang pun, olang semua tau.

Lu haa..  otak serupa udang punyia. Ini kali PRU 13 lu mesti mati punya sebab  itu rasuah kotor lu ada angkat juga. Lu samalah Anwar, Nick kelantan punya banyak kuat hantamlah rasuah.

2 comments:

 1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
   (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))   Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

   Delete

Related Posts with Thumbnails