Tuesday, November 16, 2010

LIM GUAN RASIS TAHAP GILALim Guan Eng terlalu rasis bila menuduh UMNO rasis.  Tahap rasis Lim Guan Eng lebih dari normal pada kaum lain samada melayu atau India. Rasis itu kerana dendamnya kepada UMNO/BN selama ini . Apabila mendapat kuasa terus dibalasnya. Tak dapat tanduk telinga dipulasnya.
Dendam itu, bukan sahaja ada pada dirinya tetapi mewakilkan bagi pihak bapanya Lim Kit Siang. Lim Kit Siang yang selalu ditangkap dibawah Isa kerana rasisnya yang melampau, turun kepada anaknya.Anaknya ini rasis bertaraf gila.
Lim guan Eng gua mau cakap
Haiyya ap[a hat lu panggil umno lasis.   Gua bukan Umno punya olang tau ka?. Tapi tengok lu punya gambar pun gua sudah maki tau. Belapa kali gua tandas tandas duduk gua kecing lu punya gambar. Lu punya gambar surat khabar sana gua kencing manyak kuat sampai itu gambar lu punya mulut ada bocor gua kencing. Gua tak boleh tahan sebab gua marah sama lu manyak rasis.
Guan Eng, Lu tatak selupa MCA punya orang banyak baik. Olang selupa lu haaa China pun ada benci sebab lu punya mulut sama otak jadi olang china lagi susah. Orang pigi hutan sana mahu buru makan punya binatang ada mulut diam ma. Tapi lu punya mulut manyak bising semua orang jadi susah. Lu  aaa.. tarok sana  kapal  sampai tengah laut sana itu kapal kasi bocor terus kasi tinggal  sama lu lagi baik.
Itu UMNO banyak baik sama semua china ka, India ka, benggali ka? Asli ka? Selawak , saba punya orang.  Lu buta ka tatak nampak itu sekolah China dulu papan sekalang sudah batu ?. Dulu cikgu tabung bayar sekalang Gomen bayar. Itu kelusi lu duduk jangan ingat boleh dapat kalau ini umno ada lasis maa. Sekalang itu sekolah ada maciam-maciam bantuan, sampai makan pun ada lebih sama sekolah melayu maa.
Lu cakap itu UMNO tidak ingat sama lain olang apa hat? . Semua mau mana bole. Lain mangsa pun juga mau.  Lu  duduk itu kelusi lu hantam semua melayu apa hat ? lu betul-betul babi Lim Guan Eng.

4 comments:

 1. Replies
  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
   (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))   Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

   Delete
 2. Salam Perjuangan,

  Jutaan Terima Kasih kerana linkkan blog saya..

  Saya akan linkkan blog anda..

  SALAM KASIH DARI,

  Melayu CinDia
  Blogger Gelombang Rakyat

  http://www.gelombang-rakyat.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails